vrijdag 14 maart 2008

Tilda & Co challenge 10

Tijd voor weer een Tilda & Co challenge kaartje.
Ik had even geen tijd om echt een nieuwe te maken, dus dit keer eentje uit de oude doos.
Maar wel 1 die ik zelf nog steeds helemaal geweldig vind.

Het thema van 10e challenge is: From Boys to Men!

You could do something for a new baby boy, birthday boy or the tougher challenge something for the man in your life!

5 opmerkingen:

Andrea, zei

Fabulous card, love the colours and papers

Camilla zei

Cool card! Love the stamp and the colours you have used:)

Anoniem zei

Hai Anja,

Ik had vandaag pas de gelegenheid om weer te surfen langs bloggers. Omdat jij een berichtje had achtergelaten op mijn blog (dank je wel) heb ik jou natuurlijk ook bezocht. Jij maakt ook prachtige kaarten zeg. Helaas pieker ik mij suf maar kan ik mij jou helaas niet herinneren, ik vind dit zo erg! Des te meer omdat jij mij genomineerd hebt! Sorrrrrrryyyy. Wil jij mij alsjeblieft mailen via mijn blog over waar wij over spraken afgelopen zaterdag? Ik vind het heeeeel erg leuk om eens een mede cardmaker (uit de buurt?) ontmoet te hebben. Ik begon de moed al te laten zakken want ik ben altijd maar in mijn eentje bezig.
Heel veel groeten van mij
p.s. ik ben gek op de stempels van joan

Anoniem zei

OOOOH dommie die ik ben, ik ben naar de site gegaan van Joan Gevaert en ontdekte je foto. Sorrrry. Jij was van de cricut waar je te weinig mee deed!!! pffff. Nou, bij deze, mocht je het leuk vinden samen een keer te cricutten of te stempelen......
Groetjes aleida

yvonne hageman zei

Hoi Anja,
Heel leuk om zo jouw blog te ontdekken!! Ik ben via "Aleida" jouw kant op gesurft, heb op de site van joan gekeken en dacht "die ken ik!!". Ga even verder snuffelen op je blog en zal zeker nog vaker langskomen, groetjes Yvonne (hobbykamer)